Handelsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for:

Særskilt
Kongstedvej 2B
4200 Slagelse
CVR: 38367986

Betaling

Når du køber varer igennem Særskilt accepterer du automatisk vores handelsbetingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser vores handelsbetingelser igennem inden et køb. Særskilt modtager betaling med MobilePay, Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betaling trækkes når vi afslutter din ordre. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.
Særskilt bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Særskilt producerer produkter fremstillet efter kundens ønsker. Derfor har vi i travle perioder have længere leveringstid. Skriv derfor gerne i din bestilling, hvis du har behov for hurtig levering.

Vores standard leveringstide er 5 hverdage. Forventer vi, at din ordre vil tage mere end 5 hverdage at levere, vil vi tage kontakt til dig telefonisk eller på mail.

Vi sender med GLS til både privat, erhverv og pakkeshop. Prisen er 49 kr., men ved køb over 499 kr. er fragten gratis.

Er der i forbindelse med levering af pakken sket skade på din pakke, bedes du henvende dig til os med det samme, så vi kan undersøge sagen. Vi forventer at du kan fremsende dokumentation i form af fotos af skaden på din pakke/produkterne. 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen.
Særskilt vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til [email protected].

Reklamationer sendes efter foreudgående aftale telefonisk eller pr. email til:
Særskilt
Kongstedvej 2B
4200 Slagelse
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Ved aftalt refusion skal information om modtager, bankkonto og originalt ordrenummer fremsendes Særskilt pr. email. Refusion sker kun efter aftale med Særskilt da alle varer er specialfremstillede.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages returret på alle prefabrikerede varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet. Fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.
Fortrydelsesretten gælder ikke personlige produkter, der er lavet efter dit ønske. Disse kan ikke byttes og tages retur, da de er specialfremstillede.
Meddelelsen skal gives pr. mail på [email protected]. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Retur af varer

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til [email protected].
Er du ikke tilfreds med afgørelsen af din klage, bedes du kontakte:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Vores produkter er ikke egnet til kontakt med fødevarer. Hverken direkte i kager eller i drinks. Træprodukterne er lavet i enten finer eller mdf og er derfor kun beregnet til indendørs brug og tåler ikke fugt.

Hvis vores produkter hænges op på væggen eller andre vertikale flader kan Særskilt ikke stilles til ansvar, hvis de falder ned og knækker samt eventuelle skader dette påfører den flade, de er i kontakt med.

Særskilt tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt, maskinenedbrud og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Andet

Det er op til køber at sikre sig at alle ord og navne sendt til os er stavet korrekt. Vi kopierer teksterne direkte fra ordren og kan derfor ikke stilles til ansvar for eventuelle stavefejl i den oprindelige tekst.

Vi gør vores bedste for at sikre os, at vores produkter bliver leveret uden fejl. Det bør dog bemærkes, at både træ og akryl kan variere lidt i farve og struktur og kan derfor variere lidt i udseende. Da vi skærer med laser, kan det også forventes at der kan være sodning på produkterne.

Fortrolighedspolitik

Særskilt.dk forstår og respekterer privatlivet på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder til tredje part. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail, kreditkort eller personlige data til tredje part.