Udskåret navneskilt i træ til Novas barnedåb

Når man skal finde en sød og personlig gave til en lille piges barnedåb, kan det være svært ikke at falde i den klassiske fælde med at købe legetøj. Man vil jo gerne give den lille ny en gave, de kan bruge i mange år. Men hvad giver man til en piges barnedåb?

Nova skulle døbes og gaven skulle være unik og personlig. Derfor designede vi i samarbejde med Anette, som skulle give gaven; Et yndigt navneskilt til døren til Novas værelse. Det gav god mening at bruge en stjerne som baggrund, da hun er en stjerne eller en super nova. Og så skulle skriften passe til et ægte pigeværelse.

Med Anettes gode idé og vores kære lasercutter fik vi hurtigt designet det perfekte navneskilt og skåret det ud i træ. Birkefiner er heldigvis let at male, så det kastede vi os ud i sammen. Anette medbragte en pensel, maling i guld glimmer og en lyserød spraymaling, og så gik vi i gang.

Det var på ingen måde svært at få et god resultat, selvom spraymalingen skulle vinkles og den rette afstand skulle findes. Vi kan klart anbefale, at man selv går ombord i at dekorere sit skilt, bordkort eller andre af vores ting i udskåret træ. Kontakt os gerne for gode råd eller tips til valg af behandling. F.eks. kan man også lakere, olie eller bejdse med meget fine resultater. Det er en god og personlig måde at skabe en kreativ gave på.

I kan se lidt fra det lille projekt på billederne her.